Web Analytics Made Easy - Statcounter

هیئت دولت، تصویب کرد که به منظور توفیق بیشتر در احیاء و شب زنده داری شب‌های قدر، کار کلیه وزارتخانه ها، سازمانها، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی در روز‌های نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان با دوساعت تأخیر شروع شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، هیئت دولت در جلسه عصر یکشنبه (۲۱ اردیبهشت) به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، تصویب کرد که به منظور توفیق بیشتر در احیاء و شب زنده داری شب‌های قدر، کار کلیه وزارتخانه ها، سازمانها، شرکت‌ها و مؤسسات دولتی در روز‌های نوزدهم و بیست و سوم ماه مبارک رمضان با دوساعت تأخیر شروع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در این جلسه، در راستای تامین حقوق مصرف کنندگان نهایی و حذف واسطه ها، ماده ۴ آیین نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو برای فروش فوق العاده و پیش فروش خودرو به تصویب رسید.

 

احتساب برق مصرفی مناطق زلزله زده کرمانشاه به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی شرکت توزیع نیروی برق استان

با موافقت هیات دولت، برق مصرفی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه در سال‌های ۱۳۹۶، ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ به صورت رایگان، محاسبه و به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی شرکت توزیع نیروی برق کرمانشاه تلقی می‌گردد.

 

موافقت دولت با امضای موافقت‌نامه تأسیس مرکز مقوله دو علوم پایه مرتبط با سلامت و تغذیه انسانی تحت پوشش یونسکو

هیات وزیران با انجام مذاکره، پیش امضا (پاراف) و امضای موقت "موافقت‌نامه تأسیس مرکز مقوله دو علوم پایه مرتبط با سلامت و تغذیه انسانی تحت پوشش یونسکو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد" به مسئولیت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موافقت کرد.

هدف از تأسیس مرکز مزبور، ارتقای سطح تحقیقات در علوم پایه پزشکی و تقویت ظرفیت‌ها و همکاری‌ها در سطح منطقه در زمینه‌های شناسایی، فهرست‌برداری، مستندسازی و مطالعه علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی می‌باشد و این مرکز، تنها مرکز جامع در زمینه علوم پایه است که تمامی رشته‌های علوم پایه را پوشش خواهد داد.

 

تصویب آیین نامه اجرایی قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکزآموزشی و پرورشی غیردولتی

هیات وزیران به منظور تعیین شاخص‌های آموزشی و پرورشی و تدوین محتوا و نظارت بر مهد کودک‌ها و هم‌چنین، صدور مجوز و ارائه برنامه، آیین نامه اجرایی قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکزآموزشی و پرورشی غیردولتی را تصویب کرد.

بر اساس این آیین نامه، سازمان بهزیستی کشور موظف است با همکاری دستگاه‌های اجرایی ذی ربط، مقررات (استانداردهای) ایمنی ساختمان‌های مهدکودک‌ها را تدوین و بر اساس برنامه زمانی مشخص برای انطباق ساختمان مهد کودک با مقررات یادشده، ابلاغ نماید.

همچنین، اجرای دوره پیش دبستانی در مهدکودک‌ها با اخذ مجوز دوره مذکور از مراجع ذی ربط وزارت آموزش و پرورش امکانپذیر است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: رمضان هیات دولت دولت علوم پایه آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۵۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟

 پیک برق یا پیک مصرف برق، عباراتی هستند که این روز‌ها زیاد می‌شنویم. برای درک کامل این مفهوم باید بدانیم که شبکه برق چگونه کار می‌کند و چرا مصرف برق به اوج می‌رسد.

شبکه برق دو ویژگی منحصر به فرد دارد:

۱-برق قابلیت ذخیره ندارد.

۲-ظرفیت تولید همزمان برق محدود است

در نتیجه اگر کل نیروگاه‌های برق کشور با حداکثر ظرفیت تولید خود در یک لحظه مشغول به کار باشند، باز هم ظرفیت تولید همزمان برق در کشور محدود به مجموع ظرفیت تولید همزمان این نیروگاه‌هاست. باهمین توضیحات در برخی از روز‌های سال به خصوص در فصل گرم سال که بار سرمایش خانه‌ها و ادارات و مغازه‌ها به بار شبکه برق اضافه می‌شود.

میزان مصرف برق مشترکان از میزان برق تولیدی بیشتر می‌شود که به این زمان اوج مصرف یا پیک برق می‌گویند. در نتیجه اگر میزان مصرف آنی از میزان تولید آنی بیشتر باشد، به ناچار به بخشی از مصرف‌کنندگان برق نخواهد رسید و شرکت‌های برق از مردم می‌خواهند که مصرف برق خود را مدیریت کنند و کاهش دهند تا دچار خاموشی نشوند.

 مثالی ساده برای درک بهتر موضوع پیک شبکه برق 

یک بانک با ۴ باجه پاسخگو به مشتریان را در نظر بگیرید. این بانک معمولا در ساعات اولیه صبح بسیار خلوت است و معمولا بسیاری از باجه‌ها خالی می‌مانند. هر چه به ساعات ظهر نزدیک می‌شویم، بانک شلوغ‌تر می‌شود و تمامی‌باجه‌ها به مشتریان خدمات می‌دهند. در صورتی که در یک لحظه تعداد مشتریان بانک از تعداد باجه‌ها بیشتر شود، صف ایجاد می‌شود یعنی حداکثر ظرفیت خدمت‌رسانی همزمان بانک، کمتر از تعداد مشتریان متقاضی خدمات بانکی است در این حالت بانک عملا قادر به ارائه خدمات به آنها نخواهد بود و افرادی که در نوبت نشسته‌اند، از دریافت خدمات بانکی در آن لحظه محروم می‌مانند.

این حالت مشابه وضعیتی در شبکه برق است که مصرف همزمان مصرف‌کنندگان از تولید همزمان شبکه بیشتر می‌شود و تعدادی از مصرف کنندگان بی‌برق می‌شوند (یا دچار خاموشی می‌شوند) یک راهکار برای مدیریت مساله شلوغی بانک در ساعات ظهر، افزایش تعداد باجه‌هاست. البته این راهکار پرهزینه‌ترین راهکار برای حل این مساله به حساب می‌آید.

چرا؟ 

برای اضافه کردن یک باجه، بانک باید زمین بزرگتری در اختیار داشته باشد. یعنی هر قدر تعداد این باجه‌ها افزایش یابد، زیربنای مورد نیاز برای بانک‌ها باید افزایش یابد که هزینه بالایی دارد. هر باجه نیاز به تجیزات کامپیوتری و اداری هم دارد که باید تجهیز شود. برای هر باجه هم باید یک نیروی جدید استخدام شود که باید هزینه‌های آن را هم به هزینه‌های این راهکار اضافه کنیم. بخشی از هزینه‌ها هم ناشی از هزینه‌های بالاسری ناشی از اضافه‌شدن یک باجه و کارمند به مجموعه است.

ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟

شاید همه این هزینه‌ها قابل توجیه باشد ولی با اضافه شدن یک باجه دیگر، تعداد باجه‌های بیکار در ساعت خلوت صبح نیز افزایش می‌یابد که بازده سرمایه گذاری انجام شده را کم می‌کند.

راهکار دیگری حل این مشکل از طریق مشتریان بانک است؛ گفتیم بسیاری از باجه‌ها در ساعات اولیه صبح خالی هستند. اگر تعدادی از مشتریان به جای ساعات شلوغ بانک (ساعات پیک)، در این ساعات به بانک مراجعه می‌کردند، هم نیازی به نشستن در صف نداشتند و هم از تعداد مشتریان در ساعات پیک کمتر می‌شد.

در صنعت برق، مشابه همین وضعیت برقرار است

شرکت برق می‌تواند راهکار پرهزینه را انتخاب کند: نیروگاه‌های بیشتری ایجاد کند تا قادر به برآمدن از تقاضای برق در زمان‌های پیک باشد. ولی سرمایه احداث یک نیروگاه برق بسیار بالاست. هزینه‌ای که برای تامین آن مجبور به کاهش بودجه بخش‌های دیگری مثل آموزش، سلامت، عمران و …. است.

راهکار دیگر این مساله مثل بانک، در دست مصرف‌کنندگان است. مصرف‌کنندگان در صورتی که بخشی از مصارف غیرضرور خود را به ساعاتی غیر از ساعات پیک منتقل کنند، هم مجبور به تحمل خاموشی‌های اجباری در شبکه برق نخواهند شد و هم با کاهش پیک مصرف در ساعات اوج مصرف، نیاز به ایجاد نیروگاه‌های جدید کاهش می‌یابد. 

برنامه پاسخگویی بار چیست؟

برنامه‌های پاسخگویی بار در برگیرنده روش‌هایی از مدیریت سمت مصرف است که به تغیر میزان مصرف مشترکین و افزایش مصرف بیش از تولید اعمال می‌شود. در این برنامه‌ها یا از طریق ارتباط با مشترکین با مصارف عمده یا برق مصرفی برای ساعاتی کاهش می‌یابد و یا اینکه از طریق به کارگیری مولد‌های خودتأمین، برق مورد نیاز شبکه فراهم می‌گردد.

پس احتمالا پاسخ این سوال مهم را می‌توانیم حدس بزنیم؛ چرا توانیر و شرکت‌های برق در برخی روز‌ها از ما می‌خواهند با آنها برای کاهش مصرف برق همراهی کنیم. در واقع اصلی‌ترین ارمغان مشارکت در این طرح‌ها استمرار و پایداری برق در اختیار ما و کاهش آسیب به تجهیزات برقی است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • قبض‌ برق میلیونی در انتظار کولر گازی
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می‌گیرد
  • ۲۰۷ مولد خود تامین در استان قزوین در مدار قرار می گیرد
  • نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند